Dalumspejderne er egentlig 2 spejderkorps, der arbejder sammen. Pigerne er som standard medlem hos De Grønne Pigespejdere, og drengene er medlem hos KFUM-spejderne i Danmark.
Og vi foretrækker at spejderne bliver indmeldt elektronisk, så har du nemlig mulighed for selv at se og rette medlemsdata efterfølgende.

Piger kan indmelde sig elektronisk her.
Drenge kan indmelde sig elektronisk her.

Ny som forældre her hos Dalumspejderne?

Der er altid en masse spørgsmål og helt nye ting når man starter et nyt sted eller hvis man ikke har været spejder før. Som forældre er der også en masse ting man ikke lige ved eller måske undre sig over. Du skal selvfølgelig altid være velkommen til at spørge en af os ledere, men vi har forsøgt at samle lidt tips og tricks i en Forældreinfo/Forældrehåndbog.

Ændring

Hvis du allerede er indmeldt, og gerne vil se eller ændre dine data, kan du gøre det via Medlemsservice

De grønne pigespejdere: https://medlem.pigespejder.dk/  
KFUM-spejderne: https://medlemsservice.spejdernet.dk/

Udmeldelse

Hvis du ønsker at udmelde dit barn, skal det også gøre via Medlemsservice, hvor du kan anmode om at blive udmeldt. Herefter kommer der besked til gruppens medlemsansvarlige der vil udmelde personen. Men du må nok også forvente at blive kontaktet af enhedslederen for at høre baggrunden til dette og om der er noget vi kan gøre bedre.

De grønne pigespejdere: https://medlem.pigespejder.dk/
KFUM-spejderne: https://medlemsservice.spejdernet.dk/